Na početnu stranicu

 

 

Napravite svoje bedževe!

Kontakt:

091 520 1898

stocitas@stocitas.org

 

 

 

 

 

 

 

 

IZRADA BEDŽEVA

Što čitaš? već godinama izrađuje kvalitetne i jeftine bedževe, a u mogućnosti smo izraditi ih u tri dimenzije (promjera 25, 37 i 56 mm).

Ovisno o količini naručenih bedževa, cijena je niža. Bedževi ne moraju biti isti, dakle, kod izrade nam nije bitno što se nalazi na bedževima (npr. možete napraviti 10 različitih bedževa), u koliko boja i slično, već samo koliko ih izrađujete.
Naravno, izrađujemo i manje količine, iako rijetko ispod 50 komada, no u tom slučaju su bedževi skuplji (vidi cijene).

Brzi smo i povoljni, a nudimo mogućnost realizacije vašeg bedža od ideje do gotovog "proizvoda", odnosno, osim same izrade bedževa, možemo napraviti i dizajn bedževa, bilo da je riječ o vašoj ideji ili našem prijedlogu. Dizajn bedževa ne naplaćujemo, već je uključen u cijenu izrade, kao i tisak onoga što želite na bedževima. Ako sami radite pripremu (dizajn), onda je važno to napriviti prema specifikaciji koja se nalazi na dnu ove stranice.

S obzirom na to da smo svjesni kako društveno angažirani projekti uglavnom nemaju sredstava za svoje djelovanje, cijene definiramo prema dogovoru, ovisno o količini posla i vašim mogućnostima...

Sve što je potrebno napraviti je javiti se na naš e-mail stocitas@stocitas.org ili nazovite na 091 520 1898 i reći nam kakve bedževe trebate, koliko i kada, te gdje ih treba dostaviti...

Cijene izrade bedževa:

promjer 25 mm

50 - 100 kom 0,42 €
100 - 500 kom 0,38 €
500 -1000 kom 0,33 €

promjer 37 mm

50 - 100 kom 0,56 €
100 - 500 kom 0,49 €
500 -1000 kom 0,45 €

promjer 56 mm

50 - 100 kom 0,80 €
100 - 500 kom 0,66 €
500 - 1000 kom 0,60 €

Za sve veće količine pošaljite upit na e-mail ili nazovite.

Specifikacija za izradu pripreme (dizajna)

Za bedževe pomjera 56 mm

Pripremu je moguće poslati u tif ili jpeg formatu, rezolucija 300 dpi, rgb.

Slova i slike trebaju stati u krug od 53 mm (bedž se već polako savija nakon toga, pa može ispasti van ako je više). Radite dva kruga - taj od 53 mm koji je centriran u većem od 66,5 mm. Unutarnji krug je samo vama za orjenatciju, ne treba se vidjeti u konačnoj pripremi. Ukoliko je bedž s bijelom podlogom, vanjski krug treba imati crnu liniju (zbog rezanja). Ukoliko bedž ima podlogu u boji, podlogu treba razvući do vanjskog ruba (66,5 mm). I kod podloge u boji je dobro ostaviti crnu liniju na vanjskom rubu zbog rezanja.

Za bedževe pomjera 37 mm

Pripremu je moguće poslati u tif ili jpeg formatu, rezolucija 300 dpi, rgb.

Slova i slike trebaju stati u krug od 35 mm (bedž se već polako savija nakon toga, pa može ispasti van ako je više). Radite dva kruga - taj od 35 mm koji je centriran u većem od 48 mm. Unutarnji krug je samo vama za orjenatciju, ne treba se vidjeti u konačnoj pripremi. Ukoliko je bedž s bijelom podlogom, vanjski krug treba imati crnu liniju (zbog rezanja). Ukoliko bedž ima podlogu u boji, podlogu treba razvući do vanjskog ruba (48 mm). I kod podloge u boji je dobro ostaviti crnu liniju na vanjskom rubu zbog rezanja.

Za bedževe promjera 25 mm

Pripremu je moguće poslati u tif ili jpeg formatu, rezolucija 300 dpi, rgb.

Slova i slike trebaju stati u krug od 23 mm (bedž se već polako savija nakon toga, pa može ispasti van ako je više). Radite dva kruga - taj od 23 mm koji je centriran u većem od 33 mm. Unutarnji krug je samo vama za orjenatciju, ne treba se vidjeti u konačnoj pripremi. Ukoliko je bedž s bijelom podlogom, vanjski krug treba imati crnu liniju (zbog rezanja). Ukoliko bedž ima podlogu u boji, podlogu treba razvući do vanjskog ruba (33 mm). I kod podloge u boji je dobro ostaviti crnu liniju na vanjskom rubu zbog rezanja.

   

Bedževi promjera 25 mm imaju iglu koja je ujedno i kopča, a prednji dio je zaštićen prozirnom folijom, koja štiti dizajn od grebanja i drugih vanjskih utjecaja.

Bedževi promjera 37 mm također imaju iglu koja je ujedno i kopča, te su sigurni za djecu jer iglu nikako nije moguće odvojiti od bedža. Prednji dio je zaštićen prozirnom folijom, koja štiti dizajn od grebanja i drugih vanjskih utjecaja.

Bedževi promjera 56 mm također imaju iglu koja je ujedno i kopča, te su sigurni za djecu jer iglu nikako nije moguće odvojiti od bedža. Prednji dio je zaštićen prozirnom folijom, koja štiti dizajn od grebanja i drugih vanjskih utjecaja.