Mario Kovač

Baršunasto podzemlje

 

Opuštanje

 

Cijeli dan je radila kao rob pa je odlučila večeras malo se opustiti. Zamračila je sobu, isključila telefon i ubacila kazetu u video. Dok se polako svlačila na ekranu je bogato obdaren mladić već bio prilično intiman s dvije plavuše. Gledajući taj prizor tijelom joj prostruji toplina koja je svom snagom udari među noge.

Dodirnula je lagano svoje golo tijelo. Bradavice na dojkama su je tako peckale da joj se činilo da će izletjeti. Nježno ih pritisne. Preplavi je uzbuđenje koje dostigne svoj vrhunac na kovrčavom Venerinu brežuljku.

Promatrajući na ekranu seksualnu igru utroje nije ni primjetila kako joj ruka klizi niz tijelo i kako su dva prstića našla put kroz runastu šumicu. Osjetila je čudnu mješavinu bola i užitka. Druga ruka, kojom je mijesila grudi, uskoro se pridruži prvoj. Dok je mladić na ekranu izbacivao bjeličastu tekućinu po licima dviju plavuša, svi mišići u spolnom organu se napnu pa zatim stegnu u bolnom grču. Grozdovi orgazma su se otkidali od nje sve dok se nije ispraznila i opušteno zaspala u nekom ugodno mlitavom stanju.

Život je ponovo dobio smisao.

 

Prethodna priča

 

Sljedeća priča

 

 

na prvu stranicu