Mario Kovač

Baršunasto podzemlje

 

Kako i zašto ubiti svoju bivšu curu?

 

Dobro, zašto je suvišno pitanje. I sami znate (kao i svi vaši prijatelji, uostalom) da vas/vam (je) ____________________ (odaberi svoju opciju ili više njih):

a) varala s kim god je stigla
b) prevarila samo jednom, ali i to peče
c) nikad stvarno nije voljela
d) nikad stvarno nije razumjela
e) posvađala sa svim frendovima
f) upropastila najbolje godine života
g) uvijek radila scene u javnosti
h) pokrala
i) ostavila zbog bogatijeg ili ljepšeg ili mlađeg ili starijeg...
j) namjerno "zaboravila" nahraniti kućnog ljubimca koji je zatim umro od gladi
k) ukrala sunce iz srca
l) varala s kim god je stigla

Ups, to je već bilo! Never mind, you get the picture!
Uglavnom, kučka je to nedvojbeno zaslužila.

Moja dosadašnja iskustva ukazuju na to da je najbolji način za ubiti bivšu djevojku taj da je se pozove k sebi doma na kavu (ili da razmjenite stvari koje ste ostavili jedno kod drugog ili da još jednom "zrelo, ozbiljno i staloženo" porazgovarate o svemu). Inzistirajte da ona dođe sama kod vas i naprosto ne prihvaćajte NE kao odgovor. Ako treba, upotrebite i one izlizane fraze poput: "Ako si me ikada istinski voljela...", a izbjegavajte one poput: "Kujo, smjesta dolazi ili ću ti razbiti pičku!". To bi moglo biti kontraproduktivno.

Prije nego što dođe, budite sigurni da ste dobro označili šalicu s otrovom, da je motorna pila dobro podmazana te da je bačva sa sumpornom kiselinom dovoljno velikog obujma da u nju stane raskomadano tijelo vaše bivše.

Kad obavite sve po redosljedu (za priglupe: prvo kava s otrovom, onda komadanje s motornom pilom, a zatim uranjanje u bačvu OPREZ!!! Nikako ne mijenjati taj redosljed proizvoljno!) poklopite bačvu i ostavite sve da se slegne par sati.

Zatim, najbolje pod okriljem noći, odnesite bačvu na najbliže odlagalište krupnog otpada i vi ste svoje napravili. Dalje je sve u rukama sudbine.

Policiji priznajte (doći će oni do vas, ne bojte se) da je bila kod vas taj dan, ali da je otišla nakon pola sata i da se od tada niste čuli s njom. Ako baš dođe do najgorega, na sudu se branite šutnjom. U najgorem najgorem slučaju, možete dobiti dvadesetak godina zatvora (uh, naprosto obožavam kazneni zakonik RH) no još uvijek ćete bolje proći od kurvetine, zar ne? Hehehe!

Joj, da! Skoro sam zaboravio! Ako još živite s roditeljima ili imate nervozne susjede, umjesto motorne pile upotrebite običnu, ručnu, ali onda računajte na dodatnih par sati fizičkog rada.

 

Prethodna priča

 

Sljedeća priča

 

 

na prvu stranicu