Mario Kovač

Baršunasto podzemlje

 

Doktor Denis

 

U trenutku kad je zanosna plavuša ušla u njegovu sobu, Doktoru Denisu je zastao dah. Bila je to jedna od onih žena za koje se misli da postoje samo u mašti i u vrhunski produciranim pornićima. Tajanstveni osmijeh, obećavajući pogled i tijelo popunjeno na svim pravim mjestima.

- Dobar dan, mene su poslali u vašu sobu. - rekla je maznim glasom od kojeg se doktoru Denisu blago stegnula utroba.

- Kako vam mogu pomoći?

Pružila mu je snop papira. On ih je letimično pogledao i na brzinu prelistao ni ne vidjevši što točno piše na njima.

- Aha, razumijem. - kimnuo je glavom - Problem je u koljenu.
- Da. Vidite, ja sam sportašica i to mi stvarno stvara probleme.
- Shvaćam, svucite se iza paravana.
- Ali, ja nisam mislila da ćete me već danas pregledati.
- Čemu odugovlačenje? Što možeš učiniti danas, ne ostavljaj za sutra.

Žena je slegnula ramenima i otišla iza paravana. Prvo je skinula hlače, a nakon toga i košulju te ih objesila nehajno preko ruba. Kad se pojavila pred doktorom, na sebi je imala samo pripijeni grudnjak i izazovne crne gaćice.

- Sjednite na krevet.

Podigao je njenu nogu na svoje krilo i počeo joj nježno masirati koljeno.

- Opustite se. Slobodno zatvorite oči i recite kad osjetite bol.

Poslušno je zatvorila oči. Doktor Denis nije. Njegov pogled je klizio po njenom tijelu. Osjetio je pritisak u donjem dijelu trbuha. Jasno je vidio obrise njenih bradavica i par svijetlih dlačica koje su virile na rubovima gaćica.

- Sačekajte trenutak. - jedva je prostenjao otišavši ubrzanim korakom u stražnju prostoriju. Tamo je glavu naslonio na hladni zid, rukama posegnuo za otvaračem na hlačama i nakratko ugasio svoju želju.

- Imate li rendgenske snimke? - upitao je kad se vratio.

Klimnula je glavom i pružila mu par folija. Po snimkama je vidio da je koljeno samo malo natučeno i lakše okrhnuto. Duboko je uzdahnuo.

- Stvar je ozbiljnija nego što sam mislio. Mislim da bi trebali probati terapiju kolagenskim injekcijama radi smanjenja vaskularne tenzije.
Nadao se da su one priče o glupim plavušama istinite i da ona nema pojma o tome kako on blefira. Po njenom sleganju ramena zaključio je da je ona taj tip.

- Mogu vam već sada dati prvu injekciju, ako želite.

Razmišljala je trenutak, a onda kimnula potvrdno glavom. Osjetio je kako mu krv ponovo ključa.

- Samo da pripremim potrebne sastojke.

Trenutak kasnije uštrcao je sadržaj injekcije u njeno bedro.

- Sada se slobodno legnite i opustite tako da se lijek pravilno raširi po cijeloj nozi.

Poslušala ga je bez riječi te je nakon par minuta utonula u san. On ju je nježno prodrmao par puta i kad se ona nije ni pomaknula, zlobni cerek se raširio po njegovom licu. Doktorski pedantno je otkopčao njen grudnjak i spustio gaćice pa na kratko sladio oči. Zatim je krenuo u akciju. Prvo je srednjim prstom navlažio njezin klitoris da bi zatim stavio svoj ukrućeni penis u njenu mokru vaginu te ritmičkim pokretima snažno prodirao u nju. Dlanove je pritisnuo na njene dojke i mijesio ih. Osjetio je kako se val topline podiže u njemu. Stenjući kroz čvrsto stisnute zube, nekontrolirano je ispustio sadržaj testisa.

Desetak minuta kasnije žena je ležala odjevena u grudnjak i gaćice, a doktor Denis je sjedio u svom naslonjaču. Nakon što se probudila bila je malo ošamućena i trebalo joj je preko pet minuta da stavi odjeću na sebe.

- Dolaziti ćete mi dva iduća tjedna svaki dan na tretman, a onda ćemo vidjeti ima li kakvog napretka.

Kimnula je glavom i zahvalno se nasmiješila, a zatim izašla.

- Imala je mama pravo kad je rekla da se ostavim slikanja i postanem doktor. pomislio je doktor Denis gledajući kroz prozor oblake kako se igraju na nebu.

 

Prethodna priča

 

Sljedeća priča

 

 

na prvu stranicu